Részletes leírás
Északnyugat-Írország partvidékéről, West Corkból származó, az aromák megőrzése érdekében vákuumban főzött, fagyasztott kagylók gondosan válogatott és adagolt fűszerezéssel.
Egy klasszikus recept: egész kagylók fehérboros szószban hagymával és fűszerekkel.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Északnyugat-Írország partvidékéről, West Corkból származó, az aromák megőrzése érdekében vákuumban főzött, fagyasztott kagylók. Percek alatt kész!
Héjas kagylók (89%), fehérboros szósz (11%) [fehérbor (38%) (szulfitokat tartalmaz), hagyma, vaj (pasztőrözött tejszín, só), víz, petrezselyem].
Tej, kagyló, szulfitok.
Északnyugat-Írország partvidékéről, West Corkból származó, az aromák megőrzése érdekében vákuumban főzött, fagyasztott kagylók gondosan válogatott és adagolt fűszerezéssel.