Atzei- Saragat Vermentino Isola Dei Nuraghi 2023 0,75l
Atzei- Saragat Vermentino Isola Dei Nuraghi 2023 0,75l
5 990 Ft
Egységár: 7 987 Ft / l

Atzei- Saragat Vermentino Isola Dei Nuraghi 2023 0,75l

  • Cikkszám: 608035
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 2 db
5 990 Ft
Egységár: 7 987 Ft / l

Az Atzei Saragat Vermentino Isola Dei Nuraghi egy friss és gyümölcsös fehérbor, melyet az olasz Atzei borászat készít.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Az Atzei egy híres olasz borászat, mely Szardínián található. Az Atzei borokat a sziget egyedülálló terroirjának és az ott termő szőlőfajták karakterének tiszteletben tartásával készítik. A borászat elkötelezett a minőség és az autenticitás mellett, és hagyományos módszerekkel dolgozik a legjobb borok előállítása érdekében.

Részletes leírás

Az Atzei Saragat Vermentino Isola Dei Nuraghi egy kiváló minőségű fehérbor, melyet az Atzei borászat készít a gyönyörű Isola Dei Nuraghi szigeten, Szardínia partjainál. Ez a bor teljes egészében Vermentino szőlőből készül, mely a sziget jellegzetes fajtája. A Vermentino szőlőből készült borok általában friss és gyümölcsös karakterrel rendelkeznek, és az Atzei Saragat Vermentino nem kivétel. 

Színe élénk szalmasárga zöldes tükröződésekkel. Illata kiterjed a szőlőre jellemző rozmaring aromáitól a bodza virágokig, fehér pépes gyümölcsökig és licsiig. Íze eleinte lágy, majd zamatos és élénk, jó szerkezetű, kiváló alkoholegyensúlyú. Az aromák tartóssága kellemessé teszi az italt, enyhe és jellegzetes kesernyés jegyet hagy maga után. 
Ajánljuk: Kiváló aperitifnek. Ajánljuk kagylóval és tenger gyümölcseivel készült ételek, ízletes halak és sajtok mellé. 
 

Teljes leírás