Cinco Jotas* Acorn Fed 100% Iberico Loin 70g
Cinco Jotas Iberico bélszín 70g
6 999 Ft
Egységár: 99 986 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Cinco Jotas Iberico bélszín 70g

  • Cikkszám: 002626
6 999 Ft
Egységár: 99 986 Ft / kg

Cinco Jotas  100%-os Ibérico karaj 70 g-os kiszerelésben a Cinco Jotas egyik nagyszerű finomsága.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Cinco Jotas a kezdetek óta számít a jabugói helyiek bölcsességére, akik öt generáción keresztül járultak hozzá ősi kultúrájuk tehetségéhez. A hagyomány a mai napig fennmaradt, köszönhetően a szakmák megőrzésének, amelyeket a régmúlt időkből származó tudásból és készségekből örököltek. A kikeményedési folyamat ugyanaz marad. Az egyes sonkadarabok részletes kezelése azt jelenti, hogy a makkal táplált 100%-os ibérico sonka valóban egyedülálló a világon. Minden Cinco Jotas sonka több éves szakképzett mesterségbeli tudást tükröz, amelyet a fejlesztésére fordítottak.

Összetevők

100% Iberico sertés bélszín, tengeri só, paprika, fűszerek, antioxidáns E-301 (nátrium-aszkorbát), tartósítószerek E-252 (kálium-nitrát) és E-250 (natriumnitrit).

Részletes leírás

A Cinco Jotas  100%-os Ibérico Loin egy Jabugóban pácolt és kézműves felvágott hús. Egy egész húsdarabból származik, amely az állat hátának alsó részén található. Erőteljes és illatos aromája, halvány gesztenyebarna és hamvas színe határozott fényű, enyhén borsos és füstös ízű.

Teljes leírás