Részletes leírás
Az Espinaler 1960 óta gyártja ugyanazzal a hagyományos recepttel. Érdemes kipróbálni salátákhoz, tükörtojáshoz, gazpachóhoz, burgonya omletthez, tintahalhoz, szardellához.
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A Budapest és környékére rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Megértésüket köszönjük.
Speciális szósz spanyol aperitifekhez, leginkább antpastihoz, burgonyás, halas és olívás ételekhez.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Az Espinaler cég 1896-ban Barcelonában egy kis vendéglőként kezdte működését. Később már nem csak felszolgálták, hanem széles körben is árusították házilag készült tengeri különlegességeiket Galíciában. Az Espinaler kézműves technológiával dolgozza fel
Az Espinaler 1960 óta gyártja ugyanazzal a hagyományos recepttel. Érdemes kipróbálni salátákhoz, tükörtojáshoz, gazpachóhoz, burgonya omletthez, tintahalhoz, szardellához.