Részletes leírás
A koreai gombócokat Koreában Mandu néven ismerik, de Gyoza gombócnak is nevezhetjük. Ezt a finomságot fokhagymával, gyömbérrel és szójaszósszal ízesítik.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Fagyasztott koreai mandu tésztagombócok sertéshússal és kimchivel töltve.
Korea egyik vezető élelmiszeripari cégét CJ Cheil Je Dang alapította. A Bibigo különlegessége, hogy hagyományos koreai ételeket készítenek mai életstílus igényei szerint. Az autentikus receptek alapján készült termékeik könnyen elérhetők az élelmiszerboltok polcain szerte a világon.
sertéshús és zsír 23,6%, kimchi 20% (sózott kínai kel, retek, erjesztett szósz [erjesztett szardellaszósz (szardella, só, víz), hínár alaplé( víz, édesítő: szorbitol, hínár kivonat, fruktóz, ízfokozó: nátrium-glutamát], ízesítő [víz, édesítőszer: szorbitol, garnélakivonat, sűrítő: xantángumi, élesztőkivonat, ízfokozó: nátrium-glutamát], pirospaprikapor, fokhagyma, sűrítő: xanthán gumi, hagyma, poréhagyma, zöldhagyma, starter kultúra (hidrolizált szójafehérje), gyömbér, só) búzaliszt, zöldségek 16%, (káposzta, hagyma, újhagyma, fokhagyma), víz, tofu (szójabab, víz, állományjavító: magnézium klorid), texturált szójafehérje, tápióka keményítő, tojásfehérje por (tojásfehérje, savszabályozó: citromsav), élesztőkivonat, osztrigaszósz (cukor, só, módosított kukoricakeményítő, osztriga kivonat, színezék: ammónia karamell), pirospaprikapor, só, borsó rost, búzaglutén, szezámolaj, borjú alaplé, cukor, aroma, repcemagolaj, fűszer
Hal, rákfélék, szója, búza, tojás, kagylófélék, szezám. Nyomokban tejet és mustárt is tartalmazhat.
A koreai gombócokat Koreában Mandu néven ismerik, de Gyoza gombócnak is nevezhetjük. Ezt a finomságot fokhagymával, gyömbérrel és szójaszósszal ízesítik.