Részletes leírás
Hivatalosan a 6. és a 12. bordák közötti rész nevezhető rib eye-nak.

Advent idején vasárnaponként a Perc utcai és a Hegyvidék Központban található üzleteink 16:00-ig, Balassi Bálint utcai üzletünk pedig 18:00-ig tart nyitva. Szeretettel várunk, hogy kényelmesen beszerezhesd az ünnepi alapanyagokat és ajándékokat.
A rib eye az angol elnevezése, a marha rostélyos részéből vágott szeletnek, amit sokszor a bordacsonttal együtt vágnak le.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
A Dutch Meat Service a legszigorúbb minőségi előírásoknak is megfelel. Kínálatunkban állatbarát, szabadtartású hús található,mesterséges adalékanyagok nélkül.
Magas hátszín
Hivatalosan a 6. és a 12. bordák közötti rész nevezhető rib eye-nak.