Részletes leírás
Az olívabogyót egészben zúzzák, és saját levével kísérik, hogy garantálják a páratlan ízt és frissességet.
A Bornibus zöld olíva kenhető biztos megoldás arra, hogy vendégei ízlelőbimbóit gyönyörködtesse.
Alexandre Bornibus 1821-ben született az aube-i Verpillières-sur-Ource-ban. Előbb tanár, majd egy tejüzem vezetője volt. 1860-ban átvett egy mustárgyárat Párizs Les Halles kerületében. Eredetileg Touaillon et fils néven, melyet gyorsan átkeresztelt az általunk ismert névadó márkára: BORNIBUS.
A Maison Bornibust ezért 1861-ben alapították.
Alexandre Bornibus néhány év alatt a mustár egyik királya lett Franciaországban, különösen innovációs erőfeszítéseinek köszönhetően. 1864-ben szabadalmat nyújtott be " mustár és különféle egyéb anyagok szitálására ".
zöld olívabogyó (66%) (olívabogyó, só), repceolaj, víz, szárított fokhagyma, szárított petrezselyem, olívaolaj, savszabályzó: citromsav, antioxidáns: tea kivonat, tartósítószer: kálium-szorbát
Nyomokban tartalmazhat szóját, tojást, szezámmagot, földimogyorót, mustárt és zellert
Az olívabogyót egészben zúzzák, és saját levével kísérik, hogy garantálják a páratlan ízt és frissességet.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.
Az oldal kialakítása még folyamatban van, ha hibát észlelsz, már biztosan dolgozunk a javításán! Megértésed és türelmed előre is köszönjük!