Harbour Gin 0,7l
Harbour Gin 0,7l
14 490 Ft
Egységár: 20 700 Ft / l

Harbour Gin 0,7l

  • Cikkszám: 606004
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 2 db
14 490 Ft
Egységár: 20 700 Ft / l

A 40° 48'N Harbour, Daniel Casas szenvedélyének a hajózás, a tenger, a koktélok és egy egyedülálló, varázslatos föld, az Ebro-delta (Bioszféra Rezervátum) iránti szenvedélyének eredménye, egészen addig a pontig, hogy megszállottja és inspirációja folyékony halmazállapotú ginben nem keveredett össze, amely kiegyensúlyozottan és harmonikusan koncentrálja a terület biológiai sokféleségét és botanikai gazdagságát. A HARBOUR gin, amelyet teljes egészében kézzel készítettek, több mint 100 éves és 100 literes rézüstökben desztillálják.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Harbour 40 Degrees 48 N Gin Daniel Casas alkotása, aki az Ebro Delta természeti park, a katalóniai természeti és kulturális örökség esszenciáját akarta bemutatni és folyékonnyá alakítani!

Részletes leírás

Kis tételekben készül, hogy jobban megőrizze a finom és különleges növények aromáit, frissességét és természet ízét, amelyeket Daniel Casas válogatott a friss, ragyogó és kerek ízvilág elérése érdekében.. A terület tengeri és őshonos növényeinek kiváló kombinációja: citromhéj, narancshéj, tengeri édeskömény (Crithmum maritimum), tengeri rakéta (Cakile maritima), (Satureja obovata), üvegfű (Salicornia europaea), további négy növény és ioncserélt víz a Ports de Tortosa-Beseit természeti park forrásaiból.

Teljes leírás