Never Never Oyster Shell Gin 0,5l
Never Never Oyster Shell Gin 0,5l
17 890 Ft
Egységár: 35 780 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Never Never Oyster Shell Gin 0,5l

  • Cikkszám: 607830
17 890 Ft
Egységár: 35 780 Ft / l

Bemutatjuk az Oyster Shell Ginünket! A Melbourne-ben található Society étteremmel együttműködve fejlesztettük ki, ez egy egyedülálló ízélmény, amely kifejezi az ausztrál partvidék hangulatát.

 

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Never Never Distilling Co. az ízek iránti közös szenvedélyből és Ausztrália legizgalmasabb és leginnovatívabb gin-márkájának megteremtésére irányuló magas ambíciókból eredő története. A termék összegzése három barát különálló utazásaiknak, három különböző ösvénynek, amelyek Dél-Ausztráliában fonódnak össze.

A Never Never a horizonton túli tér és a csillagok közötti teret jelöli. Belépni ebbe a területbe az ismeretlenbe való lépés, kalandot jelent.

Részletes leírás

Kangaroo Island-osztriga héjat, viaszcserjét, tasmaniai wakamét, parti margitvirágot, sóvirágot és mentát használtunk fel, hogy egyedi kifejezést adjunk az ausztrál partvidéknek, és modern tengeri ételekkel párosítsuk. 

Azoknak, akik a gin-tonicot szeretik, javasoljuk a Fever Tree Mediterrán tonikkal és lime levél díszítéssel történő fogyasztását, amellyel kiváló ízélményt élvezhetnek.

Teljes leírás