Részletes leírás
A Lyon nyugati vidékén termő pirosas-narancssárgás őszibarackot mandulalevelek aromájával tették gazdagabbá, bársonyos ízét kóstolás után még sokáig a szánkban érezhetjük. Ízletes Bellini koktélt készíthetünk ebből a gyümölcsléből pezsgővel és egy kevés cukorral.
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
            
                    
            
                    
                    
                    
            
                    
                    
                    
                    
                    
            
                    
                    
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            
                    
            






