Részletes leírás
Tökéletes választás pirítós kenyérre, olívaolajjal.
Kedves Vásárlóink! Üzleteink március 29-én és 31-én, illetve árprilis 1-jén zárva tartanak!
Az Arosa torkolatából gyűjtött kagylókat olívaolajban megsütik, majd hozzáadják az ecetből, borsból, babérlevélből és fűszerekből készült Escabeche szószt.
Az Espinaler egy több, mint száz éves cég, amely ínyenc halkonzervek és tenger gyümölcsei gyártására, kiválasztására, csomagolására és forgalmazására specializálódott. A márka több, mint 300 termékreferenciát tartalmaz, köztük hal- és kagylókonzervet, zöldségkonzervet, vermutot, burgonyát, olajbogyót, cavát és a sztárterméket: az Espinaler szószt, amely saját recept alapján készült, 1950-ben.
kékkagyló (puhatestű), páclé (39%) (olívaolaj, borecet, hagyma, fokhagyma, só, fűszerek).
Kékkagylót tartalmaz.
Tökéletes választás pirítós kenyérre, olívaolajjal.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.