Részletes leírás
Tökéletes választás pirítós kenyérre, olívaolajjal.

Advent idején vasárnaponként a Perc utcai és a Hegyvidék Központban található üzleteink 16:00-ig, Balassi Bálint utcai üzletünk pedig 18:00-ig tart nyitva. Szeretettel várunk, hogy kényelmesen beszerezhesd az ünnepi alapanyagokat és ajándékokat.








Az Arosa torkolatából gyűjtött kagylókat olívaolajban megsütik, majd hozzáadják az ecetből, borsból, babérlevélből és fűszerekből készült Escabeche szószt.
Az Espinaler egy több, mint száz éves cég, amely ínyenc halkonzervek és tenger gyümölcsei gyártására, kiválasztására, csomagolására és forgalmazására specializálódott. A márka több, mint 300 termékreferenciát tartalmaz, köztük hal- és kagylókonzervet, zöldségkonzervet, vermutot, burgonyát, olajbogyót, cavát és a sztárterméket: az Espinaler szószt, amely saját recept alapján készült, 1950-ben.
kékkagyló (puhatestű), páclé (39%) (olívaolaj, borecet, hagyma, fokhagyma, só, fűszerek).
Kékkagylót tartalmaz.
Tökéletes választás pirítós kenyérre, olívaolajjal.