Részletes leírás
Tökéletes választás pirítós kenyérre, olívaolajjal.
Az Arosa torkolatából gyűjtött kagylókat olívaolajban megsütik, majd hozzáadják az ecetből, borsból, babérlevélből és fűszerekből készült Escabeche szószt.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Az Espinaler egy több, mint száz éves cég, amely ínyenc halkonzervek és tenger gyümölcsei gyártására, kiválasztására, csomagolására és forgalmazására specializálódott. A márka több, mint 300 termékreferenciát tartalmaz, köztük hal- és kagylókonzervet, zöldségkonzervet, vermutot, burgonyát, olajbogyót, cavát és a sztárterméket: az Espinaler szószt, amely saját recept alapján készült, 1950-ben.
kékkagyló (puhatestű), páclé (39%) (olívaolaj, borecet, hagyma, fokhagyma, só, fűszerek).
Kékkagylót tartalmaz.
Tökéletes választás pirítós kenyérre, olívaolajjal.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.