Részletes leírás
A tradícionális recept szerint tejben kell főzni és tejszínes burgonyával tálalni.
Rendkívül finom foltos tőkehal szeletek sós vízben ázatatva, természetes színezékkel, annattoval színezve, majd hagyományos, fatüzelésű kemencékben füstölve.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Jean-Claude David 1973-ban nyitotta meg saját készítésű sózott és pácolt halakat áruló üzletét a tengeri élelmiszerek észak-francia fellegvárában, Boulogne-sur-Mer kikötőjében. Feldolgozó üzemeikben a mai napig hagyományosan sózzák és fatüzelésű kemencékben füstölik a heringet, a tőkehalat, lazacot és a makrélát, hogy az állandó kimagasló minőséget megőrizzék.
Foltos tőkehal (hal) (Melanogrammus Aeglefinus, vonóhálóval/zsinórokkal és horgokkal halászva Izlandon és más alterületeken), só, színezék: annatto norbixin.
Hal.
A tradícionális recept szerint tejben kell főzni és tejszínes burgonyával tálalni.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.