Részletes leírás
A JC David minden terméke gondosan válogatott alapanyagokból, tradícionális kézműves módszerekkel készül, ami garantálja a kiváló minőséget.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Különlegesen puha, lágy húsú, rendkívül ízletes makrélafilé feketeborsos ízesítéssel. Tökéletes, könnyed finomság bármikor.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Jean-Claude David 1973-ban nyitotta meg saját készítésű sózott és pácolt halakat áruló üzletét a tengeri élelmiszerek észak-francia fellegvárában, Boulogne-sur-Mer kikötőjében. Feldolgozó üzemeikben a mai napig hagyományosan sózzák és fatüzelésű kemencékben füstölik a heringet, a tőkehalat, lazacot és a makrélát, hogy az állandó kimagasló minőséget megőrizzék.
Makréla filé (hal) (Scomber scombrus, vonóhálós halászat az Északi-tengeren és Nyugat-Skóciában), só, feketebors (1%).
Hal.
A JC David minden terméke gondosan válogatott alapanyagokból, tradícionális kézműves módszerekkel készül, ami garantálja a kiváló minőséget.