Részletes leírás
Tökéletes választás pirítós kenyérre, olívaolajjal.
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Hétfői kiszállítási igény esetén, pénteken 14:00-ig tudjuk rendeléseiket fogadni. 2025. július 1-től kiszállításaink hétköznapokon történnek. Megértésüket köszönjük.
Az Arosa torkolatából gyűjtött kagylókat olívaolajban megsütik, majd hozzáadják az ecetből, borsból, babérlevélből és fűszerekből készült Escabeche szószt.
Az Espinaler egy több, mint száz éves cég, amely ínyenc halkonzervek és tenger gyümölcsei gyártására, kiválasztására, csomagolására és forgalmazására specializálódott. A márka több, mint 300 termékreferenciát tartalmaz, köztük hal- és kagylókonzervet, zöldségkonzervet, vermutot, burgonyát, olajbogyót, cavát és a sztárterméket: az Espinaler szószt, amely saját recept alapján készült, 1950-ben.
kékkagyló (puhatestű), páclé (39%) (olívaolaj, borecet, hagyma, fokhagyma, só, fűszerek).
Kékkagylót tartalmaz.
Tökéletes választás pirítós kenyérre, olívaolajjal.