Részletes leírás
Tökéletes választás pirítós kenyérre, olívaolajjal.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Az Arosa torkolatából gyűjtött kagylókat olívaolajban megsütik, majd hozzáadják az ecetből, borsból, babérlevélből és fűszerekből készült Escabeche szószt.
Az Espinaler egy több, mint száz éves cég, amely ínyenc halkonzervek és tenger gyümölcsei gyártására, kiválasztására, csomagolására és forgalmazására specializálódott. A márka több, mint 300 termékreferenciát tartalmaz, köztük hal- és kagylókonzervet, zöldségkonzervet, vermutot, burgonyát, olajbogyót, cavát és a sztárterméket: az Espinaler szószt, amely saját recept alapján készült, 1950-ben.
kékkagyló (puhatestű), páclé (39%) (olívaolaj, borecet, hagyma, fokhagyma, só, fűszerek).
Kékkagylót tartalmaz.
Tökéletes választás pirítós kenyérre, olívaolajjal.