Részletes leírás
Spanyolországban tapasként egy pohát vermuttal igen népszerű, de főételeket is készítenek belőle.
Kedves Vásárlóink! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy házhoz szállítási díjaink megváltoztak. A részletek az ÁSZF-ben.
Galícia partjainál halászott, rendkívül puha és friss aromájú vénuszkagylók sós lében.
Az Espinaler egy több, mint száz éves cég, amely ínyenc halkonzervek és tenger gyümölcsei gyártására, kiválasztására, csomagolására és forgalmazására specializálódott. A márka több, mint 300 termékreferenciát tartalmaz, köztük hal- és kagylókonzervet, zöldségkonzervet, vermutot, burgonyát, olajbogyót, cavát és a sztárterméket: az Espinaler szószt, amely saját recept alapján készült, 1950-ben.
vénusz-kagyló (puhatestű), víz, só.
Vénusz-kagylót tartalmaz.Nyomokban halat tartalmaz.
Spanyolországban tapasként egy pohát vermuttal igen népszerű, de főételeket is készítenek belőle.