Részletes leírás
Spanyolországban tapasként egy pohát vermuttal igen népszerű, de főételeket is készítenek belőle.
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A Budapest és környékére rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Megértésüket köszönjük.
Kedves Vásárlóink! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2025. július 1-jétől házhoz szállítási díjaink megváltoznak. Budapestre és Pest vármegyébe bruttó 20.000 Ft felett bruttó 3.000 Ft-ért, bruttó 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk. Bruttó 20.000 Ft alatt a termékek bolti átvételére van lehetőség.
Galícia partjainál halászott, rendkívül puha és friss aromájú vénuszkagylók sós lében.
Az Espinaler egy több, mint száz éves cég, amely ínyenc halkonzervek és tenger gyümölcsei gyártására, kiválasztására, csomagolására és forgalmazására specializálódott. A márka több, mint 300 termékreferenciát tartalmaz, köztük hal- és kagylókonzervet, zöldségkonzervet, vermutot, burgonyát, olajbogyót, cavát és a sztárterméket: az Espinaler szószt, amely saját recept alapján készült, 1950-ben.
vénusz-kagyló (puhatestű), víz, só.
Vénusz-kagylót tartalmaz.Nyomokban halat tartalmaz.
Spanyolországban tapasként egy pohát vermuttal igen népszerű, de főételeket is készítenek belőle.