Részletes leírás
Spanyolországban tapasként egy pohát vermuttal igen népszerű, de főételeket is készítenek belőle.
Galícia partjainál halászott, rendkívül puha és friss aromájú vénuszkagylók sós lében.
Az Espinaler egy több, mint száz éves cég, amely ínyenc halkonzervek és tenger gyümölcsei gyártására, kiválasztására, csomagolására és forgalmazására specializálódott. A márka több, mint 300 termékreferenciát tartalmaz, köztük hal- és kagylókonzervet, zöldségkonzervet, vermutot, burgonyát, olajbogyót, cavát és a sztárterméket: az Espinaler szószt, amely saját recept alapján készült, 1950-ben.
vénusz-kagyló (puhatestű), víz, só.
Vénusz-kagylót tartalmaz.Nyomokban halat tartalmaz.
Spanyolországban tapasként egy pohát vermuttal igen népszerű, de főételeket is készítenek belőle.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.