Részletes leírás
Spanyolországban tapasként egy pohát vermuttal igen népszerű, de főételeket is készítenek belőle.

Advent idején vasárnaponként a Perc utcai és a Hegyvidék Központban található üzleteink 16:00-ig, Balassi Bálint utcai üzletünk pedig 18:00-ig tart nyitva. Szeretettel várunk, hogy kényelmesen beszerezhesd az ünnepi alapanyagokat és ajándékokat.








Galícia partjainál halászott, rendkívül puha és friss aromájú vénuszkagylók sós lében.
Az Espinaler egy több, mint száz éves cég, amely ínyenc halkonzervek és tenger gyümölcsei gyártására, kiválasztására, csomagolására és forgalmazására specializálódott. A márka több, mint 300 termékreferenciát tartalmaz, köztük hal- és kagylókonzervet, zöldségkonzervet, vermutot, burgonyát, olajbogyót, cavát és a sztárterméket: az Espinaler szószt, amely saját recept alapján készült, 1950-ben.
vénusz-kagyló (puhatestű), víz, só.
Vénusz-kagylót tartalmaz.Nyomokban halat tartalmaz.
Spanyolországban tapasként egy pohát vermuttal igen népszerű, de főételeket is készítenek belőle.