Részletes leírás
Pirítóson a legfinomabb, de kiváló feltét lehet rizottón, gnocchin polentán és tésztákon.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Izgalmas krém északi-tengeri tőkehallal és a legfinomabb Taggiasca olívával.
A Tartuflanghe alapítói, Domenica és Beppe 1968-ban kezdtek el foglalkozni a szarvasgombával. Alba város szívében fekvő éttermük, a Da Beppe, a gombás - de leginkább a szarvasgombás - ételek szerelmesinek mekkájaként vonult be a Michelin Guide-ba. 1980-ban alapították meg Tartuflanghe nevű vállalkozásukat, azzal a céllal, hogy az Beppe inspirációjából és kulináris tapasztalataiból profitáljon, melyek egy igen tekintélyes karrierben tetőztek. Többek között nekik köszönhetjük az első szarvasgombával ízesített tésztát.
Északi tőkehal filé (Gadus macrocephalus) 42%, burgonya, extra szűz olívaolaj, tej, tejszín, hagyma, salotta hagyma, kukoricakeményítő, Taggiasca olívabogyó 1,2%, fokhagyma, só, bors, természetes aroma.
tej, tartalmazhat szálkákat
Pirítóson a legfinomabb, de kiváló feltét lehet rizottón, gnocchin polentán és tésztákon.