Részletes leírás
Konyhakész, serpenyőben vagy grillen sütve fenséges!
Finoman sózott, hidegen füstölt, 15-20 cm-es tgrisrákok egyenesen Madagaszkárról, felelős biohalgazdálkodásból.
Jean-Claude David 1973-ban nyitotta meg saját készítésű sózott és pácolt halakat áruló üzletét a tengeri élelmiszerek észak-francia fellegvárában, Boulogne-sur-Mer kikötőjében. Feldolgozó üzemeikben a mai napig hagyományosan sózzák és fatüzelésű kemencékben füstölik a heringet, a tőkehalat, lazacot és a makrélát, hogy az állandó kimagasló minőséget megőrizzék.
Óriás tigrisrák* (rákfélék) (Penaeus monodon, Madagaszkáron nevelve), só, nátrium-diszulfit* (E223: antioxidáns). (*=bio, 100% természetes összetevők, nem EU-s gazdálkodásból).
Rákfélék, szulfitok.
Konyhakész, serpenyőben vagy grillen sütve fenséges!
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.
Az oldal kialakítása még folyamatban van, ha hibát észlelsz, már biztosan dolgozunk a javításán! Megértésed és türelmed előre is köszönjük!