Részletes leírás
Glutén- és laktózmentes.
Roppanósra párolt csiperkegomba szeletek, görög (magozott) olivabogyóválogatással keverve, extra szűz olívaolajban eltéve, friss rozmaringgal, babérlevéllel, sós citrommal megbolondítva.
A modern magyar konyha egyik vezéralakja. Az elmúlt évtizedekben szakácsok egész nemzedékét tanította a hagyomány és kreativitás Bicsár Attila London és Florida után immár évek óta itthon kápráztatja el a fine dining szerelmeseit. London és Florida után immár évek óta újra itthon kápráztatja el a fine dining szerelmeseit.
Csiperkegomba 40%, olívaolaj, görög olívabogyó mix, vörösborecet, fűszerek, tengeri só, antioxidáns: citromsav, tartósítószer (E211).
Glutén- és laktózmentes.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.