Részletes leírás
Az Espinaler 1960 óta gyártja ugyanazzal a hagyományos recepttel. Érdemes kipróbálni salátákhoz, tükörtojáshoz, gazpachóhoz, burgonya omletthez, tintahalhoz, szardellához.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Kedves Vásárlóink! Üzleteink december 24-én 12:00-ig vannak nyitva. December 25-26-án pedig zárva tartanak és a kiszállítás is szünetel.
Speciális szósz spanyol aperitifekhez, leginkább antpastihoz, burgonyás, halas és olívás ételekhez.
Az Espinaler cég 1896-ban Barcelonában egy kis vendéglőként kezdte működését. Később már nem csak felszolgálták, hanem széles körben is árusították házilag készült tengeri különlegességeiket Galíciában. Az Espinaler kézműves technológiával dolgozza fel
Az Espinaler 1960 óta gyártja ugyanazzal a hagyományos recepttel. Érdemes kipróbálni salátákhoz, tükörtojáshoz, gazpachóhoz, burgonya omletthez, tintahalhoz, szardellához.