Részletes leírás
Használhatjuk hideg és meleg ételek ízesítésére: tészták, pizzák, húsok, halak, saláták, zöldségek, carpaggio.
Prémium extra szűz olívaolaj liofilizált fehér szarvasgomba szeletekkel, valamint Chipotle és Habanero chili kivonattal.
A Tartuflanghe alapítói, Domenica és Beppe 1968-ban kezdtek el foglalkozni a szarvasgombával. Alba város szívében fekvő éttermük, a Da Beppe, a gombás - de leginkább a szarvasgombás - ételek szerelmesinek mekkájaként vonult be a Michelin Guide-ba. 1980-ban alapították meg Tartuflanghe nevű vállalkozásukat, azzal a céllal, hogy az Beppe inspirációjából és kulináris tapasztalataiból profitáljon, melyek egy igen tekintélyes karrierben tetőztek. Többek között nekik köszönhetjük az első szarvasgombával ízesített tésztát.
Olasz extra szűz olívaolaj 95,5%, chili paprika kivonatok (Chipotle, Habanero, Capsicum) 3,5%, liofilizált olasz fehér szarvasgomba (Tuber magnatum Pico) 0,075% (0,45% friss szarvasgombának felel meg), természetes aroma.
Használhatjuk hideg és meleg ételek ízesítésére: tészták, pizzák, húsok, halak, saláták, zöldségek, carpaggio.