Részletes leírás
A tökéletes előétel vagy nyáresti könnyű vacsora pirítósra kenve, vagy salátaágyon tálalva! Ne felejtse el a hozzá harmonizáló bort sem, amellyel igazán különleges lesz az élmény!
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Ízletes kacsamáj pástétom Edouard Artzner híres gasztronómiai műhelyéből.
Bonaparte érkezésekor két üzletben lehetett foie gras-t kapni Strasbourgban. Míg 1803-ban Philippe-Edouard Artzner megnyitotta saját üzletét a város központjában, ahol a változó gasztronómiai trendekhez igazodó foie gras termékeket állított elő és forgalmazott. Ebből az üzletből lett a mára világszerte ismert Edouard Artzner cég.
füstölt kacsamell 20% (kacsamell, só, fűszerek, fermentumok, tartósító: nátrium-nitrit), kacsahús 18%, sertéshús 18%, csirkemáj 14%, sertészsír 14%, teljes tojás, víz, burgonyakeményítő, zselatin, só, fekete bors, fokhagyma por, tartósító: nátrium-nitrit.
tojás
A tökéletes előétel vagy nyáresti könnyű vacsora pirítósra kenve, vagy salátaágyon tálalva! Ne felejtse el a hozzá harmonizáló bort sem, amellyel igazán különleges lesz az élmény!