Altonaer* Beluga kaviár V. 56g
Altonaer beluga kaviár 56g
94 999 Ft
Egységár: 1 899 980 Ft / kg

Altonaer beluga kaviár 56g

  • Cikkszám: 596017
Átvehető
Szállítható
94 999 Ft
Egységár: 1 899 980 Ft / kg

Hamisítatlan beluga kaviár, az édesvízek igazgyöngye.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Az Altonaer Kaviar Import 85 éve foglalkozik kaviárkészítéssel. A tapasztalat és az elkötelezettség eredménye a kiváló minőségű, fenséges ízű kaviár, melyhez újszerű, modern külső társul. Elegancia és luxus egy apró tégelyben, ez a kaviárok új világa.

Összetevők

Tokhalikra (huso huso x acipenser baerii), só, tartósítószer E285.

Allergének

tokhalikra

Részletes leírás

A  Beluga kaviár a világ legnagyobb és legritkább tokhalfajtájának ikrája. Az éves fogás alig éri el a 100 darabot. Bár testének ikratartalma elérheti a 25%-ot is, a nőstény csak 20-30 éves korára válik ivaréretté. A beluga adja a legnagyobb szemű, az egész világon legfinomabbnak ítélt és természetesen legdrágább kaviárt. A kaviár nem gyártósoron előállított termék, hanem a természet csodálatos ajándéka.

Az ízletes kaviár kinyerése: A tokhalakat kifogják, majd felmetszik - egyes elméletek szerint a halakat mindenképpen életben kell tartani az ikrák kinyeréséig, különben azok megkeseredhetnek -, óvatosan kiszedik az ikrákat, gondosan átöblítik, majd megszárítják. Ezután az ikrákhoz - kézzel - sót kevernek. A sózás a tartósítás mellett fontos szerepet játszik a kaviár állagának kialakításában is.

Teljes leírás