Arany Kaviár* Gourmet Selection iráni Beluga kaviár 30g
Arany Kaviár Gourmet Selection iráni Beluga kaviár 30g
89 999 Ft
Egységár: 2 999 966 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Arany Kaviár Gourmet Selection iráni Beluga kaviár 30g

  • Cikkszám: 583371
89 999 Ft
Egységár: 2 999 966 Ft / kg

A beluga a legnagyobb és legritkább tokhalfajta. A beluga adja a legnagyobb szemű, az egész világon legfinomabbnak ítélt és természetesen legdrágább kaviárt.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A névválasztás tisztán kifejezi rajongásunkat a kaviárok felé. Tíz éve elköteleztük magunkat és haltenyésztő partnerünkkel szoros együttműködésben, a különböző sózásokkal kísérletezve alakítottuk ki mára nemzetközi színvonalú válogatásunkat. A Gourmet Selection a névjegyünk, amely esszenciális része életünknek és gasztronómiánknak. Kínálatunk a szibériai tokhal vagy épp az osetra kaviárjától a különösen értékes beluga és iráni beluga kaviárokig ível.

Allergének

hal

Részletes leírás

A kaviárt természetesen nem készítik, a kaviár a természet csodálatos ajándéka. A tokhalakat kifogják, majd felmetszik - egyes elméletek szerint a halakat mindenképpen életben kell tartani az ikrák kinyeréséig, különben megkeseredhetnek. Óvatosan kiszedik az ikrákat, gondosan átöblítik, majd megszárítják. Ezután az ikrákhoz - kézzel - sót kevernek. A sózás a tartósítás mellett fontos szerepet játszik a kaviár állagának kialakításában is.

Teljes leírás