Részletes leírás
A könnyed, lágy textúrájú tésztát különleges mazsolabor-keverék, Sultana mazsola és madagaszkári vanília gazdagítja, bevonat pedig a legfinomabb olasz Tuono mandulával készült cukormáz.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Kedves Vásárlóink! Üzleteink december 24-én 12:00-ig vannak nyitva. December 25-26-án pedig zárva tartanak és a kiszállítás is szünetel.
Természetes kovásszal készült, különleges, galamb formájú ünnepi sütemény.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Az 1938-ban alapított Loison cég kiváló minőségű, hagyományosan olasz termékei már az egész világon ismertek és kedveltek - a profi gyártási technológiának, a szakma iránt érzett szenvedélynek és a kreatív, szemrevaló csomagolásnak köszönhetően. Süteményeiket a mai napig a harmincas évekből származó családi receptek alapján készítik, természetesen gondosan válogatott, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával és napjaink ízlésének, követelményeinek megfelelő modern technológiával.
Búzaliszt, friss tojás, cukor, mandulás cukormáz (11%) [cukor, tojásfehérje, napraforgóolaj, olasz Tuono mandula (25%), előfőzött rizs- és búzaliszt, természetes aromák], Sultana mazsola (9%), szórócukor (7%), természetes kovászélesztő (búza), friss vaj (tejből) (7%), emulgeáló: növényi zsírsavak mono- és digliceridjei, szicíliai vadvirágméz, friss tojássárgája, mazsolabor-keverék (2%), friss tejszín (1%), friss tej (1%), Cervia teljes tengeri só, kakaóvaj, madagaszkári mananara vanília (0,2%), természetes aromák.
Búza, tojás, tej, mandula. Nyomokban szóját és egyéb dióféléket tartalmazhat
A könnyed, lágy textúrájú tésztát különleges mazsolabor-keverék, Sultana mazsola és madagaszkári vanília gazdagítja, bevonat pedig a legfinomabb olasz Tuono mandulával készült cukormáz.