Részletes leírás
A könnyed, lágy textúrájú, madagaszkári vaníliás tésztát tejcsokoládé darabkák és sós karamellás krém gazdagítja, a fehércsokoládés-karamellás, piedmonti mogyorós borításról már nem is beszélve!
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Természetes kovásszal készült, különleges, galamb formájú ünnepi sütemény.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Az 1938-ban alapított Loison cég kiváló minőségű, hagyományosan olasz termékei már az egész világon ismertek és kedveltek - a profi gyártási technológiának, a szakma iránt érzett szenvedélynek és a kreatív, szemrevaló csomagolásnak köszönhetően. Süteményeiket a mai napig a harmincas évekből származó családi receptek alapján készítik, természetesen gondosan válogatott, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával és napjaink ízlésének, követelményeinek megfelelő modern technológiával.
Búzaliszt, karamellkrém sós vajjal 13% (cukor, glükózszirup, tejszín, vaj (tejből), 13%, víz, Cervia tengeri só 1%, zselésítő: pektin, karamellizált cukor 0,5%, természetes aromák, emulgeáló: növényi zsírsavak mono- és digliceridjei), cukor, friss tojás, fehércsokoládés máz karamellel és mogyoróval 10% (fehér csokoládé karamellel (kakaóvaj, cukor, tejpor, karamellizált cukor 2%, emulgeáló: szójalecitin, természetes aromák, só. Kakaó szárazanyag-tartalom min. 30%), piemonti mogyoró 40%), friss vaj (tejből) 8%, tejcsokoládé cseppek 7% (cukor, tejpor, kakaómassza, emulgeáló: szójalecitin, természetes aromák. Kakaó szárazanyag-tartalom min. 25%), természetes kovászélesztő (búza), emulgeáló: növényi zsírsavak mono- és digliceridjei, szicíliai vadvirágméz, friss tejszín 1%, friss tej 1%, Cervia tengeri só, kakaóvaj, madagaszkári Mananara vanília 0,1%, természetes aromák.
Búza, tojás, tej, szója mogyoró. Nyomokban egyéb dióféléket tartalmazhat.
A könnyed, lágy textúrájú, madagaszkári vaníliás tésztát tejcsokoládé darabkák és sós karamellás krém gazdagítja, a fehércsokoládés-karamellás, piedmonti mogyorós borításról már nem is beszélve!