Részletes leírás
Kézműves módszerekkel, 72 órán keresztül kelesztik a tésztát, ami biztosítja a Panettone tésztájának lágyságát.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Kedves Vásárlóink! Üzleteink december 24-én 12:00-ig vannak nyitva. December 25-26-án pedig zárva tartanak és a kiszállítás is szünetel.
Különlegesen lágy tészta étcsokoládé krémmel, étcsokoládécseppekkel és madagaszkári Mananara vaníliával gazdagítva.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
A Loison család a 30-as évek végén indította el vállalkozását, és Tranquillo, a nagyapa volt az első, aki beleszeretett a kenyérsütés művészetébe, majd később fiának, Alexandernek adta át. Együtt alakították át a pékséget igazi családi vállalkozássá, és 1969-ben új üzletet avattak. A cég, amelyet jelenleg Dario, Tranquillo unokaöccse vezet, 1992-től nemzetközi dimenziót ölt. Gondosan válogatott alapanyagokból készült péksüteményeiket Európa és a világ különböző országaiba exportálják az egyre kedveltebb és igényesebb közönség számára. Ennek a sikernek a titka a hagyomány és a modernitás párosításában rejlik.
Búzaliszt, Étcsokoládé cseppek (17%) [Kakaópaszta, Cukor, Kakaóvaj, Emulgeálószer: szójalecitin, Természetes aromák. kakaó min.: 51%], csokikrém (15%) [cukor, víz, glükózszirup, étcsokoládé (5%) (kakaópaszta, cukor, zsírtalanított kakaópor), sovány tejpor, édesített tojássárgája, vaj (tej) ), etil-alkohol, sűrítőanyag: módosított keményítő, kakaópor (2%), tartósítószer: kálium-szorbát], szabadtartású friss tojás Olaszországban, cukor, természetes élesztő (búza), friss vaj (tej) (7%), friss olasz szabadtartású tojássárgája, emulgeálószer: növényi eredetű zsírsavak mono- és digliceridek, szicíliai vadvirágméz, friss tej (1%), friss tejszín (tej) (1%), Cervia teljes tengeri só kakaóvaj, Natural Mananara Madagaszkári vanília (0,2%), Természetes aromák
búza, tej, tojás, szójalecitin
Nyomokban olajos magvakat tartalmazhat
Kézműves módszerekkel, 72 órán keresztül kelesztik a tésztát, ami biztosítja a Panettone tésztájának lágyságát.