Részletes leírás
A puha és jól nyúlós tésztát finom szultánok díszítik, és omlós, olasz "Tuono" mandula alapú mázzal vonják be, amely felejthetetlen állagot és ízt ad a cipónak.
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Hétfői kiszállítási igény esetén, pénteken 14:00-ig tudjuk rendeléseiket fogadni. 2025. július 1-től kiszállításaink hétköznapokon történnek. Megértésüket köszönjük.
Kedves Vásárlóink! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2025. július 1-jétől házhoz szállítási díjaink megváltoznak. Budapestre és Pest vármegyébe bruttó 20.000 Ft felett bruttó 3.000 Ft-ért, bruttó 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk. Bruttó 20.000 Ft alatt a termékek bolti átvételére van lehetőség.
A Filone Uva egy kézműves gyümölcskenyér, amely a kovászuknak köszönhetően természetesen keleszthető. Dario Loison szerette volna feleleveníteni apja, Alessandro ősi receptjét, és kiváló minőségű alapanyagokból gazdagította azt.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Az 1938-ban alapított Loison cég kiváló minőségű, hagyományosan olasz termékei már az egész világon ismertek és kedveltek - a profi gyártási technológiának, a szakma iránt érzett szenvedélynek és a kreatív, szemrevaló csomagolásnak köszönhetően. Süteményeiket a mai napig a harmincas évekből származó családi receptek alapján készítik, természetesen gondosan válogatott, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával és napjaink ízlésének, követelményeinek megfelelő modern technológiával.
Búzaliszt, Sultanára mazsola (22%), Cukor, Vaj (tej), Természetes kovászélesztő (búza), Mandulás máz (5%) (Cukor, Tojásfehérje, Napraforgó olaj, Olasz "Tuono" mandula, Előfőzött rizs és búzaliszt, Természetes aromák), Szabadon tartott tyúk tojás, Emulgeálószer: növényi eredetű zsírsavak mono- és digliceridjei, Invertcukor, Szabadon tartott tyúk tojás sárgája, Szicíliai virágméz, Só, Természetes aromák.
Búzát, tojást, tejet, dióféléket (mandula) tartalmaz. Szóját és dióféléket tartalmazhat.
A puha és jól nyúlós tésztát finom szultánok díszítik, és omlós, olasz "Tuono" mandula alapú mázzal vonják be, amely felejthetetlen állagot és ízt ad a cipónak.