Részletes leírás
Halakhoz, tengeri ételekhez kihagyhatatlan, de zöldségekhez és csirkéhez is jól passzol.
A Beurre Blanc klasszikus francia melegen tálalt szósz-emulzió vajjal, salottahagymával, ecettel, fehérborral és citromlével.
Jean-Claude David 1973-ban nyitotta meg saját készítésű sózott és pácolt halakat áruló üzletét a tengeri élelmiszerek észak-francia fellegvárában, Boulogne-sur-Mer kikötőjében. Feldolgozó üzemeikben a mai napig hagyományosan sózzák és fatüzelésű kemencékben füstölik a heringet, a tőkehalat, lazacot és a makrélát, hogy az állandó kimagasló minőséget megőrizzék.
Vaj 23%, salottahagyma 18,5%, tejszín, Muscadet (száraz fehérbor) 6%, ecet, Guérnade-i só, manióka keményítő, növényi rostok (len, citrusok), cukor, bors.
Tej. Nyomokban kagylóféléket, dióféléket, puhatestűeket, mustárt, tojást, halat, és szezámmagot tartalmazhat.
Halakhoz, tengeri ételekhez kihagyhatatlan, de zöldségekhez és csirkéhez is jól passzol.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.