Részletes leírás
Halakhoz, tengeri ételekhez kihagyhatatlan, de zöldségekhez és csirkéhez is jól passzol.
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A Budapest és környékére rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Megértésüket köszönjük.
A Beurre Blanc klasszikus francia melegen tálalt szósz-emulzió vajjal, salottahagymával, ecettel, fehérborral és citromlével.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Jean-Claude David 1973-ban nyitotta meg saját készítésű sózott és pácolt halakat áruló üzletét a tengeri élelmiszerek észak-francia fellegvárában, Boulogne-sur-Mer kikötőjében. Feldolgozó üzemeikben a mai napig hagyományosan sózzák és fatüzelésű kemencékben füstölik a heringet, a tőkehalat, lazacot és a makrélát, hogy az állandó kimagasló minőséget megőrizzék.
Vaj 23%, salottahagyma 18,5%, tejszín, Muscadet (száraz fehérbor) 6%, ecet, Guérnade-i só, manióka keményítő, növényi rostok (len, citrusok), cukor, bors.
Tej. Nyomokban kagylóféléket, dióféléket, puhatestűeket, mustárt, tojást, halat, és szezámmagot tartalmazhat.
Halakhoz, tengeri ételekhez kihagyhatatlan, de zöldségekhez és csirkéhez is jól passzol.