Részletes leírás
Tálaljuk krutonnal, tejszínnel, sajttal a tetején.
Egy igazi francia lazacleves zöldségekkel és fűszerekkel, ellenőrzött biogazdálkodásból származó alapanyagokkal.
Jean-Claude David 1973-ban nyitotta meg saját készítésű sózott és pácolt halakat áruló üzletét a tengeri élelmiszerek észak-francia fellegvárában, Boulogne-sur-Mer kikötőjében. Feldolgozó üzemeikben a mai napig hagyományosan sózzák és fatüzelésű kemencékben füstölik a heringet, a tőkehalat, lazacot és a makrélát, hogy az állandó kimagasló minőséget megőrizzék.
Víz, lazac* 22%, sárgarépa*, paradicsom sűrítmény*, hagyma*, póréhagyma*, manióka keményítő*, homár, Guérnade-i só, zöld rák koncentrátum, fokhagyma*, fűszerek* és zöldfűszerek*. (*= bio, 100% természetes összetevők EU-s és nem EU-s gazdálkodásból).
Hal, rákfélék. Nyomokban tejet tartalmazhat.
Tálaljuk krutonnal, tejszínnel, sajttal a tetején.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.