Részletes leírás
Forrón, krutonnal tálaljuk.
Rendkívül finom tradícionális skót leves füstölt foltos tőkehallal, tejjel, tejszínnel és zöldségekkel.
Jean-Claude David 1973-ban nyitotta meg saját készítésű sózott és pácolt halakat áruló üzletét a tengeri élelmiszerek észak-francia fellegvárában, Boulogne-sur-Mer kikötőjében. Feldolgozó üzemeikben a mai napig hagyományosan sózzák és fatüzelésű kemencékben füstölik a heringet, a tőkehalat, lazacot és a makrélát, hogy az állandó kimagasló minőséget megőrizzék.
Víz, hal 30%, burgonya, foltos tőkehal 10% (füstölt foltos tőkehal, só, annatto norbixin), tejszín, póréhagyma, fölözött tejpor, repceolaj, fűszerek és zöldfűszerek, só, sűrítőanyag: xantán gumi.
Hal, tej. Nyomokban kagylóféléket és puhatestűeket tartalmazhat.
Forrón, krutonnal tálaljuk.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.