Részletes leírás
Kézműves eljárással készült, 40% friss, vadon fogott halakból.
Egy igazi klasszikus francia halleves, amelyet rouille szósszal és ropogós krutonnal illik tálalni.
Jean-Claude David 1973-ban nyitotta meg saját készítésű sózott és pácolt halakat áruló üzletét a tengeri élelmiszerek észak-francia fellegvárában, Boulogne-sur-Mer kikötőjében. Feldolgozó üzemeikben a mai napig hagyományosan sózzák és fatüzelésű kemencékben füstölik a heringet, a tőkehalat, lazacot és a makrélát, hogy az állandó kimagasló minőséget megőrizzék.
Víz, vadon fogott halak 40%, zöldség (burgonya, sárgarépa), paradicsompüré, fehérbor (szulfitokat tartalmaz), norvég homár (scampi), fokhagyma, só, hagymapor, olívaolaj, fűszerek.
Hal, szulfitok, rákfélék. Nyomkban tejet tartalmazhat. Tejterméket, szezámagot és tojást feldolgozó üzemben készült.
Kézműves eljárással készült, 40% friss, vadon fogott halakból.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.