Részletes leírás
Kézműves eljárással készült, 40% friss, vadon fogott halakból.

Advent idején vasárnaponként a Perc utcai és a Hegyvidék Központban található üzleteink 16:00-ig, Balassi Bálint utcai üzletünk pedig 18:00-ig tart nyitva. Szeretettel várunk, hogy kényelmesen beszerezhesd az ünnepi alapanyagokat és ajándékokat.
Egy igazi klasszikus francia halleves, amelyet rouille szósszal és ropogós krutonnal illik tálalni.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Jean-Claude David 1973-ban nyitotta meg saját készítésű sózott és pácolt halakat áruló üzletét a tengeri élelmiszerek észak-francia fellegvárában, Boulogne-sur-Mer kikötőjében. Feldolgozó üzemeikben a mai napig hagyományosan sózzák és fatüzelésű kemencékben füstölik a heringet, a tőkehalat, lazacot és a makrélát, hogy az állandó kimagasló minőséget megőrizzék.
Víz, vadon fogott halak 40%, zöldség (burgonya, sárgarépa), paradicsompüré, fehérbor (szulfitokat tartalmaz), norvég homár (scampi), fokhagyma, só, hagymapor, olívaolaj, fűszerek.
Hal, szulfitok, rákfélék. Nyomkban tejet tartalmazhat. Tejterméket, szezámagot és tojást feldolgozó üzemben készült.
Kézműves eljárással készült, 40% friss, vadon fogott halakból.