Részletes leírás
Kézműves eljárással készült, 40% friss, vadon fogott halakból.
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Hétfői kiszállítási igény esetén, pénteken 14:00-ig tudjuk rendeléseiket fogadni. 2025. július 1-től kiszállításaink hétköznapokon történnek. Megértésüket köszönjük.
Kedves Vásárlóink! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2025. július 1-jétől házhoz szállítási díjaink megváltoznak. Budapestre és Pest vármegyébe bruttó 20.000 Ft felett bruttó 3.000 Ft-ért, bruttó 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk. Bruttó 20.000 Ft alatt a termékek bolti átvételére van lehetőség.
Egy igazi klasszikus francia halleves, amelyet rouille szósszal és ropogós krutonnal illik tálalni.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Jean-Claude David 1973-ban nyitotta meg saját készítésű sózott és pácolt halakat áruló üzletét a tengeri élelmiszerek észak-francia fellegvárában, Boulogne-sur-Mer kikötőjében. Feldolgozó üzemeikben a mai napig hagyományosan sózzák és fatüzelésű kemencékben füstölik a heringet, a tőkehalat, lazacot és a makrélát, hogy az állandó kimagasló minőséget megőrizzék.
Víz, vadon fogott halak 40%, zöldség (burgonya, sárgarépa), paradicsompüré, fehérbor (szulfitokat tartalmaz), norvég homár (scampi), fokhagyma, só, hagymapor, olívaolaj, fűszerek.
Hal, szulfitok, rákfélék. Nyomkban tejet tartalmazhat. Tejterméket, szezámagot és tojást feldolgozó üzemben készült.
Kézműves eljárással készült, 40% friss, vadon fogott halakból.