Részletes leírás
Tálaljuk pirított krutonnal vagy adjunk hozzá petrezselyemmel és fokhagymával pirított tintahal karikákat.

Advent idején vasárnaponként a Perc utcai és a Hegyvidék Központban található üzleteink 16:00-ig, Balassi Bálint utcai üzletünk pedig 18:00-ig tart nyitva. Szeretettel várunk, hogy kényelmesen beszerezhesd az ünnepi alapanyagokat és ajándékokat.
Egy igazi francia scampi leves konyakkal, zöldségekkel és fűszerekkel.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Jean-Claude David 1973-ban nyitotta meg saját készítésű sózott és pácolt halakat áruló üzletét a tengeri élelmiszerek észak-francia fellegvárában, Boulogne-sur-Mer kikötőjében. Feldolgozó üzemeikben a mai napig hagyományosan sózzák és fatüzelésű kemencékben füstölik a heringet, a tőkehalat, lazacot és a makrélát, hogy az állandó kimagasló minőséget megőrizzék.
Víz, norvég homár (scampi) 15,5% (FAO 27-es halászati körzetében fogott), hal 15% (FAO 27-es halászati körzetében fogott), sárgarépa, paradicsomsűrítmény, creme fraiche (tej), póréhagyma, zeller, Guérande só, olívaolaj, hagymapor, vaj, konyak, fűszerek 0,11%, zöldfűszerek.
Hal, rákfélék, tej, zeller. Nyomokban puhatestűeket tartalmazhat.
Tálaljuk pirított krutonnal vagy adjunk hozzá petrezselyemmel és fokhagymával pirított tintahal karikákat.