Részletes leírás
Kiválóan illik lazachoz, fehér halakhoz, pulykához, csirkéhez, de tojásos ételek mellé is.
Krémes, kellemesen savanykás szósz sóskával, tejszínnel, vajjal, repceolajjal, tojássárgájával, mustárral, Guérande sóval és fűszerekkel.
Jean-Claude David 1973-ban nyitotta meg saját készítésű sózott és pácolt halakat áruló üzletét a tengeri élelmiszerek észak-francia fellegvárában, Boulogne-sur-Mer kikötőjében. Feldolgozó üzemeikben a mai napig hagyományosan sózzák és fatüzelésű kemencékben füstölik a heringet, a tőkehalat, lazacot és a makrélát, hogy az állandó kimagasló minőséget megőrizzék.
Víz, sóska 12%, tejszín 10%, vaj, tojássárgája, manióka keményítő, vermut, mustár (víz, mustármag, ecet, só), növényi rostok (len, citrusfélék), Guérande-i só, fűszerek és gyógynövények, citromlé koncentrátum, cukor.
Tej, tojás, mustár. Nyomokban kagylóféléket, dióféléket, puhatestűeket, halat, és szezámmagot tartalmazhat.
Kiválóan illik lazachoz, fehér halakhoz, pulykához, csirkéhez, de tojásos ételek mellé is.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.