Részletes leírás
Kiválóan illik lazachoz, fehér halakhoz, pulykához, csirkéhez, de tojásos ételek mellé is.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Krémes, kellemesen savanykás szósz sóskával, tejszínnel, vajjal, repceolajjal, tojássárgájával, mustárral, Guérande sóval és fűszerekkel.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Jean-Claude David 1973-ban nyitotta meg saját készítésű sózott és pácolt halakat áruló üzletét a tengeri élelmiszerek észak-francia fellegvárában, Boulogne-sur-Mer kikötőjében. Feldolgozó üzemeikben a mai napig hagyományosan sózzák és fatüzelésű kemencékben füstölik a heringet, a tőkehalat, lazacot és a makrélát, hogy az állandó kimagasló minőséget megőrizzék.
Víz, sóska 12%, tejszín 10%, vaj, tojássárgája, manióka keményítő, vermut, mustár (víz, mustármag, ecet, só), növényi rostok (len, citrusfélék), Guérande-i só, fűszerek és gyógynövények, citromlé koncentrátum, cukor.
Tej, tojás, mustár. Nyomokban kagylóféléket, dióféléket, puhatestűeket, halat, és szezámmagot tartalmazhat.
Kiválóan illik lazachoz, fehér halakhoz, pulykához, csirkéhez, de tojásos ételek mellé is.