Részletes leírás
Kiválóan illik lazachoz, fehér halakhoz, pulykához, csirkéhez, de tojásos ételek mellé is.
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Hétfői kiszállítási igény esetén, pénteken 14:00-ig tudjuk rendeléseiket fogadni. 2025. július 1-től kiszállításaink hétköznapokon történnek. Megértésüket köszönjük.
Kedves Vásárlóink! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2025. július 1-jétől házhoz szállítási díjaink megváltoznak. Budapestre és Pest vármegyébe bruttó 20.000 Ft felett bruttó 3.000 Ft-ért, bruttó 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk. Bruttó 20.000 Ft alatt a termékek bolti átvételére van lehetőség.
Krémes, kellemesen savanykás szósz sóskával, tejszínnel, vajjal, repceolajjal, tojássárgájával, mustárral, Guérande sóval és fűszerekkel.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Jean-Claude David 1973-ban nyitotta meg saját készítésű sózott és pácolt halakat áruló üzletét a tengeri élelmiszerek észak-francia fellegvárában, Boulogne-sur-Mer kikötőjében. Feldolgozó üzemeikben a mai napig hagyományosan sózzák és fatüzelésű kemencékben füstölik a heringet, a tőkehalat, lazacot és a makrélát, hogy az állandó kimagasló minőséget megőrizzék.
Víz, sóska 12%, tejszín 10%, vaj, tojássárgája, manióka keményítő, vermut, mustár (víz, mustármag, ecet, só), növényi rostok (len, citrusfélék), Guérande-i só, fűszerek és gyógynövények, citromlé koncentrátum, cukor.
Tej, tojás, mustár. Nyomokban kagylóféléket, dióféléket, puhatestűeket, halat, és szezámmagot tartalmazhat.
Kiválóan illik lazachoz, fehér halakhoz, pulykához, csirkéhez, de tojásos ételek mellé is.