Részletes leírás
65% gyümölcsből készült, a klasszikus lekvárokénál 33%-kal kevesebb cukorral.
100% ellenőrzött biogazdálkodásból származó sárgabarackból készült lekvár.
A francia Favols-Naturgie cég 1966 óta készít magas gyümölcstartalmú lekvárokat, 100%-os gyümölcskészítményeket prémium minőségű bio gyümölcsökből és természetes alapanyagokból. Speciális, alacsony hőmérsékletű vákuumos főzési módszerük megőrzi a gyümölcsök érzékszervi tulajdonságait (szín, állag, íz stb.), miközben a készterméket alacsony glikémiás indexen tartja (cukorbetegek, diétázók is fogyaszthatják).
Sárgabarack* 65%, nádcukor*, zselésítő: gyümölcspektin, citromlé sűritmény* (*=bio, 100% természetes összetevők nem EU-s gazdálkodásból).
65% gyümölcsből készült, a klasszikus lekvárokénál 33%-kal kevesebb cukorral.