Sabaton Confiture de Chataigne d'ardeche 360g
Sabaton Ardéche-i gesztenye lekvár 360g
3 299 Ft
Egységár: 9 164 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Sabaton Ardéche-i gesztenye lekvár 360g

  • Cikkszám: 002927
3 299 Ft
Egységár: 9 164 Ft / kg

Élvezze reggelihez, amely megadja a naphoz szükséges energiát, finom Ardèche gesztenye lekvárt egy darab friss kenyérre!
 

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Az Ardèche-i gesztenyeliget szívében, 1907-ben megszületett családi cukrászda, a Sabaton ház az egész világon referenciává vált! A történet a Hôtel Terminus Labégude-i éttermében kezdődött. Paul Roch Sabaton, tulajdonosa és szakácsa készételek és gombakonzerv gyártását indította el. Kínálatához hozzáadta a gesztenyekrémet, ami 1909-ben azonnali sikert aratott. Majd 1911 decemberében megszületett az első doboz kandírozott gesztenye. Paul-Roch Sabaton folytatta munkáit a határokon kívül is: a vállalat áfonyát szirupban, kandírozott gesztenyét és gesztenyekrémet kreált és exportált Angliába, Amerikába, Észak-Afrikába és Egyiptomba. A két partner eltűnése után Paul Sabaton, az alapító fia megvásárolta a cég összes részvényét. 1975-ben elindultak az első szállítmányok Japánba is. Az export ráta ebben az évtizedben 4%-ról 20%-ra nőtt. 2014-ben Châtaigne d'Ardèche oltalom alatt álló eredetmegjelölést kaptak a termékek, ami a minőség jele Európa szinten.

Összetevők

Ardéche-i gesztenye AOP, cukor, víz

Részletes leírás

Vanília nélkül készül, magas gesztenyetartalommal és íze nem túl édes, sűrűbb állagú. Ideális reggelihez pirítósra, túró vagy fagylalt mellé.

Teljes leírás