Részletes leírás
Legyen szó a fő ízről vagy csak egy finomítókról, a Peychaud's Aromatic Bitters a mixológiában maradnak, a bártenderek és a koktélokat kedvelők világszerte által szeretett alapanyagként.
A Peychaud's Aromatic Bitters az egyik alapvető összetevője a klasszikus koktéloknak, különösen a Sazeracnak. Antoine Amédée Peychaud által a 19. század elején kifejlesztett keserűk egyedi keveréke a gyömbérféle gyökeréből és az anízból áll. Különleges, élénkpiros színük és komplex ízviláguk, melyet az anizs, a menta és a virágos jegyek jellemzenek, mélységet és összetettséget kölcsönöznek a koktéloknak, kiemelve azokat a New Orleans-i bájnak jellegzetes jegyeivel.
Legyen szó a fő ízről vagy csak egy finomítókról, a Peychaud's Aromatic Bitters a mixológiában maradnak, a bártenderek és a koktélokat kedvelők világszerte által szeretett alapanyagként.