Részletes leírás
Az extra szűz olívaolaj kritériuma, hogy a leszedett bogyókat 24 órán belül, mechanikus eljárással kell feldolgozni, így a savtartalom nem haladja meg a 0,8%-ot, amely így az olajat félreismerhetetlenül selymessé és lággyá teszi.
Spanyol mechanikai eljárással sajtolt felső kategóriás extra szűz olívaolaj.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
A Castillo de Canena cég a Vanos család vállalkozása, amely több mint 250 éve gyárt minőségi olívaolajokat. Nevét arról a kastélyról kapta, amely a Jaén (Andalúzia) tartományban, Canena községben található. Olajfa-ültetvényeik a Carzorla és Mágina hegy
Olivaolaj
Az extra szűz olívaolaj kritériuma, hogy a leszedett bogyókat 24 órán belül, mechanikus eljárással kell feldolgozni, így a savtartalom nem haladja meg a 0,8%-ot, amely így az olajat félreismerhetetlenül selymessé és lággyá teszi.