Részletes leírás
A betakarítástól számított 4 órán belül a válogatott olívaszemek feldolgozásra kerülnek, majd a hideg füstölés során alma és mandula aromákkal gazdagodnak, amely tökéletes húsokhoz, halakhoz, zöldségekhez és sajtokhoz egyaránt.
Tölgyfafüstön érlelt, kitűnő minőségű Arbequina olívabogyóból előállított olajkülönlegesség.
A Castillo de Canena cég a Vanos család vállalkozása, amely több mint 250 éve gyárt minőségi olívaolajokat. Nevét arról a kastélyról kapta, amely a Jaén (Andalúzia) tartományban, Canena községben található. Olajfa-ültetvényeik a Carzorla és Mágina hegyláncok között, az Alto Guadalquivir völgyben találhatók. Az adott területről ideális időpontban szüretelt olajbogyókat a lehető legrövidebb idő alatt, kíméletes eljárással préselik, ami garantálja az olajok tökéletes minőségét.
füstölt Arbequino olívaolaj 99,9%, tölgyfából előállított természetes füstaroma 0,1%.
A betakarítástól számított 4 órán belül a válogatott olívaszemek feldolgozásra kerülnek, majd a hideg füstölés során alma és mandula aromákkal gazdagodnak, amely tökéletes húsokhoz, halakhoz, zöldségekhez és sajtokhoz egyaránt.