Részletes leírás
A hagyományos balzsamecettől eltérően a mustot alacsony hőmérsékleten főzik, hogy a ne sötétedjen be. Salátákba fantasztikus, de húsokhoz, halakhoz készült mártásokban is érdemes kipróbálni.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Igazi modenai különlegesség, Trebbiano szőlőfajtából, tölgyfahordós érleléssel készül.
Fernando Pensato életében a szenvedély volt a fő hajtóerő. A hatvanas évekbeli ifjú és sikeres divatcipő vállalkozó egyszercsak úgy döntött, hogy megvásárolja az egykor a családjához tartozó olajfaligetet. A divatszakmából hozott lelkesedéssel hozta lé
szőlőmust, borecet
A hagyományos balzsamecettől eltérően a mustot alacsony hőmérsékleten főzik, hogy a ne sötétedjen be. Salátákba fantasztikus, de húsokhoz, halakhoz készült mártásokban is érdemes kipróbálni.