Részletes leírás
A hagyományos balzsamecettől eltérően a mustot alacsony hőmérsékleten főzik, hogy a ne sötétedjen be. Salátákba fantasztikus, de húsokhoz, halakhoz készült mártásokban is érdemes kipróbálni.
Igazi modenai különlegesség, Trebbiano szőlőfajtából, tölgyfahordós érleléssel készül.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Fernando Pensato életében a szenvedély volt a fő hajtóerő. A hatvanas évekbeli ifjú és sikeres divatcipő vállalkozó egyszercsak úgy döntött, hogy megvásárolja az egykor a családjához tartozó olajfaligetet. A divatszakmából hozott lelkesedéssel hozta létre, majd tette világhírűvé a prémium minőségű, hagyományos olasz élelmiszereket forgalmazó Fernando Pensato Gourmet céget. Nem véletlen, hogy vásárlóik között napjainkban már a világ nagy luxusszállodái és Michelin csillagos séfjei is megtalálhatók.
szőlőmust, borecet
A hagyományos balzsamecettől eltérően a mustot alacsony hőmérsékleten főzik, hogy a ne sötétedjen be. Salátákba fantasztikus, de húsokhoz, halakhoz készült mártásokban is érdemes kipróbálni.