Részletes leírás
Az apró, koroneiki olívabogyókat a kézi szüretet követő néhány órán belül az ültetvényhez pár mérföldre lévő üzemben préselik a görög Kyparissia faluban. Rendkívül tiszta, savtartalma nem haladja meg a 0,3%-ot. Telt, aromás ízével tökéletes salátákhoz, mártásokhoz és főzéshez is.
 
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
             
                    
             
                     
                     
                    
             
                     
                     
                     
                     
                    
             
                     
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
            






