Részletes leírás
Jól illik halas és kagylós ételekhez, haltatárhoz, de zöldségekre és pácokhoz is lrdemes kipróbálni.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Apricena régió monokultúrás, bio olívaültetvényeiről származó, limitált kiadású, szuperprémium minőségű olívaolaj. A Posta dei Colli farm legrégebbi, Grand Crue területről parcelláiról származó olajbogyókat hidegen sajtoják. Kellemesen gyümölcsös olaj, bársonyos aromáját fűszeres lecsengés teszi izgalmassá.
A BioOrto egy olasz családi vállalkozás, amelyet 2003-ban alapított Nino Passalacqua. Nagyszülei, Giulia és Pietro Tavoliere delle Puglie-ban telepedtek le, hogy az alacsonyan fekvő legelőkön műveljenek. A Passalacqua család több, mint 500 hektárral rendelkezik Apulia északi részén, a Gargano Nemzeti Park lábánál. A különleges mediterrán mikroklíma, a szárazföldön átszűrt ásványvíz gazdagítja és termékenyíti a talajt. A régióra jellemző biozöldségeket, köztük bioparadicsomot termesztenek. A Bio Orto ízletes olasz paradicsomspecialitásokat készít, köztük paradicsompassatát, kézzel hámozott paradicsomot és különféle paradicsomszószokat, köztük bazsalikomot vagy chilit. A paradicsomot kézzel szüretelik és válogatják. Ha szükséges a mediterrán napon szárítják és extra szűz olívaolajban pácolják (például a szárított paradicsomot). Ezt a kiváló minőségű olívaolajat szintén maga a Bio Orto állítja elő.
olasz biogazdálkodásból származó extra szűz, hidegen sajtolt olívaolaj*. (*=bio, 100% természetes összetevők)
Nyomokban dióféléket (mandulát) tartalmazhat.
Jól illik halas és kagylós ételekhez, haltatárhoz, de zöldségekre és pácokhoz is lrdemes kipróbálni.