Részletes leírás
A Kecskemét környékéről származó birsalmát szeletelve préseljük, majd a kinyert mustot kierjesztjük, és végül a birsalma bort lepároljuk. A végeredmény egy könnyed, szellős birsalma pálinka.
A birsalma egy olyan gyümölcs, amit általában nem fogyasztunk frissen, de ha csak a polcra tesszük, az egész szobát betölti illatával. Mi ezt a jellegzetes aromát kihasználtuk a pálinka készítése során is: a végeredmény egy olyan ital, amely ízében és illatában is rendkívül meghatározó.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Márton János 1991 óta szenvedélyének tekinti a pálinkák és a különböző gyümölcspárlatok készítését. Igazi mesterhez híven évről évre tökéletesebbre csiszolja termékeit, melyek minőségét több tucat hazai és nemzetközi díj fémjelez. Olyan új ízek fűződnek a nevéhez, mint a málna, vagy az irsai olivér szőlőpálinka. A Márton és Lányai igazi családi manufaktúra - a szó legnemesebb értelmében - termékeinek egyedi ízei és páratlan minősége szimbolizálja, mit jelent a világszínvonal a párlatok világában.
A Kecskemét környékéről származó birsalmát szeletelve préseljük, majd a kinyert mustot kierjesztjük, és végül a birsalma bort lepároljuk. A végeredmény egy könnyed, szellős birsalma pálinka.