Részletes leírás
Tökéletes előétel, nyáresti könnyű vacsora pirítósra kenve, vagy salátaágyon tálalva! Ne felejtse el a hozzá harmonizáló bort sem, amellyel igazán különleges lesz az élmény!
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Ízletes vaddisznó pástétom Edouard Artzner híres gasztronómiai műhelyéből.
Bonaparte érkezésekor két üzletben lehetett foie gras-t kapni Strasbourgban. Míg 1803-ban Philippe-Edouard Artzner megnyitotta saját üzletét a város központjában, ahol a változó gasztronómiai trendekhez igazodó foie gras termékeket állított elő és forgalmazott. Ebből az üzletből lett a mára világszerte ismert Edouard Artzner cég.
sertészsír 25%, vaddisznó hús 20%, gesztenye 13%, sertéshús 10%, víz, sertésmáj 5%, hagyma, mogyoróhagyma, tojásfehérje, só, burgonyakeményítő, Calvados, fűszerek, tartósító: nátrium nitrit.
tojás
Tökéletes előétel, nyáresti könnyű vacsora pirítósra kenve, vagy salátaágyon tálalva! Ne felejtse el a hozzá harmonizáló bort sem, amellyel igazán különleges lesz az élmény!