Részletes leírás
A pestot leggyakrabban tésztaszószként használjuk, kevesen tudják, hogy szendvicsekre vagy mártogatósként is remek, sőt salátákra is tehetjük, de mártásként steak, szárnyas vagy halas ételekhez is jól illlik.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
A klasszikus bazsalikomos pesto vegán változata sajt nélkül, mandulával.
"Olasz felmenőkkel bíró családanyaként magam is hobbiból, kíváncsiságból kezdtem otthon pestot készíteni több mint 20 évvel ezelőtt. Azóta sok minden változott, de az eredeti ízvilágot mind a mai napig olaszországi emlékeim alapján próbálom felidézni, keresve-kutatva a legkiválóbb alapanyag összeállításokat. Ahogy az évek alatt egyre több alapanyaggal és technikával kísérleteztem, úgy nőtt az otthoni pestot szeretők tábora is körülöttem." (Guseo Zsuzsa, alapító)
Olívaolaj, bazsalikom (16%), mandula, fenyőmag, fokhagyma, só, aszkorbinsav.
Mandula. Gluténmentes, GMO-mentes.
A pestot leggyakrabban tésztaszószként használjuk, kevesen tudják, hogy szendvicsekre vagy mártogatósként is remek, sőt salátákra is tehetjük, de mártásként steak, szárnyas vagy halas ételekhez is jól illlik.