Töltelék 52%: ricotta 33% (tejsavó, tej, tejszín, só), gomba- és fekete szarvasgombakrém 26,3% [csiperkegomba (Agaricus bisporus) 79,04%, napraforgóolaj, hagyma, rehidratált vargánya 2,0% (Boletus edulis és rokonai), só, zöldségleves alap (só, élesztőkivonat, szacharóz, hagymapor, fűszerek), rizsliszt, fekete szarvasgomba 0,5% (Tuberum aestivum), fokhagymapor, szarvasgomba aroma, élesztőkivonat, tejsav, bors, cukor, aszkorbinsav], zsemlemorzsa (0-ás búzaliszt, víz, só), vaj, Grana Padano sajt (tej, só, oltó, tartósító: tojás lizozim), só, napraforgóolaj, extraszűz olivaolaj, aromák, petrezselyem, fokhagyma. Tészta 48%: durum búzadara, 00-ás búzaliszt, szabadtartásos tojás 20%, víz.