Részletes leírás
Corvina és Rondinella szőlők házasításából készül borunk, majd 15 hónapot tölt el hordóban a palackozás előtt.
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A Budapest és környékére rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Megértésüket köszönjük.
Az Allegrini pincészetnél a szőlő szárítási technikáját nagy gonddal és odafigyeléssel kezelik, és célja a gyümölcs érettségének fokozása, sértetlenségének megőrzése mellett. Nagyon gazdag stílusú vörösbor figyelemre méltó intenzitással.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Az Allegrini család a 16. század óta vezető szerepet játszott Fumane és Valpolicella Classica történetében, és azóta is örökíti a szőlő- és borkultúrát. Giovanni Allegrini után, Valpolicella újjászületésének hajtóereje az új generációk kezébe került. Allegrini birtokai körülbelül 150 hektáron terülnek el a Valpolicella Classica bölcsőjében. Az egyedülálló szőlőültetvények tekintélyes borokat hoznak, amelyek a cég borkészítési stílusából és a kizárólag birtokon termesztett szőlőből fakadnak.
Corvina és Rondinella szőlők házasításából készül borunk, majd 15 hónapot tölt el hordóban a palackozás előtt.