Részletes leírás
Rövid, csőszerű formája jól illik paradicsomos és tejszínes fokhagymás mártásokhoz, zöldséges vagy kolbászos raguval.
Campaniából származik, a nápolyi konyha fontos hozzávalója.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Az 1876-ban alapított Pastificio Gentile egyike azoknak a történelmi kézműves gyáraknak, amelyek a Nápoly mellett fekvő Gragnano városát a világhírű olasz tészta egyik fővárosává tették. Gyárukban ma is a hagyományos gyártási módszerekkel dolgozik, nagy figyelmet fordítva minden részletre, az alapanyagok kiválasztásától kezdve a gyártási fázisok ellenőrzéséig. Kizárólag a legjobb minőségű olasz durum búzát használnak, például a különleges Senatore Cappelli búzafajtát, amit Campobasso városában működő Ferro Brothers malomban őrölnek meg. A tészta formázása bronz szerszámokkal történik, ami durvább, porózusabb állagot ad, ami házias jelleget ad a tésztának . A kiváló minőségű alapanyagoknak és a Cirillo természetes szárítási módszernek köszönhetően a tökéletes, prémium minőségű tésztákat készítenek.
durum búzadara, víz. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Glutént tartalmaz
búzadara, Glutént tartalmaz.
Rövid, csőszerű formája jól illik paradicsomos és tejszínes fokhagymás mártásokhoz, zöldséges vagy kolbászos raguval.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.