Bottega Cioccolato Nero 0,5l
Bottega Cioccolato Nero 0,5l
6 290 Ft
Egységár: 12 580 Ft / l

Bottega Cioccolato Nero 0,5l

  • Cikkszám: 602448
Átvehető
Szállítható
6 290 Ft
Egységár: 12 580 Ft / l

A kakaó, a Nero Bottega alapja, egy növényből származik, melynek neve „Theobroma”, vagyis „az istenek eledele”, és ennek a kiváló likőrnek a fő összetevője. A kakaó és az alkoholos oldat egyesítése olyan terméket hoz létre, amely felidézi az étcsokoládé részegítő érzéseit. Keverési technikájának köszönhetően krémes, a legkifinomultabb ízeket is elénk tárja. Egy utolsó simításnyi grappával a Nero Bottega különleges aromájúvá válik, ami egyedivé és összetéveszthetetlenné teszi.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Bottega négy évszázados múltra tekint vissza a bor és a grappa világában. A 17. századtól kezdve, amikor őseik földművelőként termesztették a szőlőt, egészen mostanáig, a Bottega grappát és a likőröket világszerte nagyra értékelték. A Bottega borok és likőrök több mint 350 díjat és díjat kaptak, több mint 140 országban és a legfontosabb vámmentes üzletekben és légitársaságokban találhatók. 2017 óta a Bottega Gold a második legkelendőbb pezsgő az utazási kiskereskedelemben az IWSR rangsora alapján.

Részletes leírás

Mérsékelt alkoholtartalmának köszönhetően különösen alkalmas a szájízünk édesítésére. Legjobb hidegen, nem csak étkezés után, hanem a nap bármely szakában is tökéletes. Koktélok összetevőjeként használják, ideális panna cotta, keksz, sütemény vagy fagylalt mellé.

Teljes leírás