Részletes leírás
Kiváló aperitif, de leggyakrabban koktélösszetevőként használják szódavízzel, borral, narancs vagy citrom levével.
A Campari alkoholból, valamint gyógynövények és gyümölcsök (köztük keserűnarancs) kivonatából készített, vörös színű olasz keserűlikőr, alkoholfokát országoktól függően 20,5% és 28% között állítják be (Magyarországon 25%).
A Campari aperitifként fogyasztott keserűlikőr (bitter), melyet alkoholból, valamint gyógynövények és gyümölcsök (köztük keserűnarancs) kivonatából készítenek. Keserű íz és vörös szín jellemzik, alkoholfokát a célországtól függően állítják be 20,5% és 28% között (Magyarországon 25%). Általában koktélösszetevőként használják szódavízzel, borral, vagy citrusfélék, például narancs vagy citrom levével. Az olaszországi székhelyű nemzetközi vállalat, a Campari Group terméke. A Camparit Magyarországon sokszor tévesen a vermutok közé sorolják, melyek azonban borból készülnek, alacsonyabb az alkoholtartalmuk, és legtöbbször az ízük is kevésbé keserű.
Kiváló aperitif, de leggyakrabban koktélösszetevőként használják szódavízzel, borral, narancs vagy citrom levével.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.