Részletes leírás
Egyszerű, de felejthetetlen előételt készíthetünk belőle vajjal megkent rozskenyérre helyezve, citromszelettel és zöldfűszerrel díszítve.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Kedves Vásárlóink! Üzleteink december 24-én 12:00-ig vannak nyitva. December 25-26-án pedig zárva tartanak és a kiszállítás is szünetel.
Egyedülálló recept alapján hetente kétszer füstölik alma és bükk forgáccsal, aminek füstje órákon keresztül átitatja a hal rostjait.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
A Caviar Palace egyedi családi receptjeit 1921 óta több generáción keresztül fejlesztette ki. 2002-ben családi vállalkozást, kézműves üzemet nyitottak Budapesten. Céljuk, hogy legjobb minőségű halból és kaviárból készült Polezhaev termékeiket még több ínyenc asztalára juttassák el.
Tenyésztett viza (huso huso), konyhasó, cukor, tartósító (E211, E202, E316).
Hal.
Egyszerű, de felejthetetlen előételt készíthetünk belőle vajjal megkent rozskenyérre helyezve, citromszelettel és zöldfűszerrel díszítve.